Mode- en fashionblogMode- en fashionblog


Over ons

Mode- en fashionblog

Hi there fashion victems! Mijn naam is Pearl, ik ben 22 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik zal jullie de komende tijd doodgooien met post over mode en fashion. Niet alleen mode en fashion, maar ook een stukje mindfulness en lifestyle. Ik loop stage bij een heel erg interessante modeontwerper en zal jullie van alles wat ik hier meemaak en leer op de hoogte houden. Je kunt van mijn blogs het volgende verwachten; een hele hoop nieuwe modetrends, informatie over verschillende ontwerpers, alles wat ik meemaak tijdens mijn stage en tips voor een gelukkig leven. Ik ben het typische 'Hills-meisje.' Verslaafd aan mode en gemotiveerd om al het leuks wat deze wereld te bieden heeft met jullie te delen!

Recente artikelen

mah-jong spel
8 augustus 2019

Mah-Jong Het Mah-Jong spel is een traditioneel Chi

Pak je maat!
19 juli 2018

Je trouwdatum is vastgesteld en je wilt er met je

Webwinkelen, online carnavalsartikelen kopen
16 oktober 2017

Bereid je carnaval online voor! Het lijkt misschie

Archief

Pak je maat!

Je trouwdatum is vastgesteld en je wilt er met je aanstaande echtgenote een onvergetelijke dag van maken. Zij zal aan je zijde stralen in een mooie trouwjurk dus jij wilt een mooi bijpassend maatpak voor heren waarin je er op je best uitziet. Daarin is natuurlijk ontzettend veel keuze. Je kunt voor de dag komen in een mooi zwart, blauw of bruin kostuum maar bijvoorbeeld ook in het wit. Er zijn maatpakken voor heren die al kant en klaar in de winkel worden verkocht. Daarin is over het algemeen een grote keus aan combinaties en modellen. 

Zelf samenstellen

Een maatpak voor heren is ook zelf samen te stellen bij Rio Kleding Atelier. Je kunt de desbetreffende zaak bezoeken en onder het genot van een kopje koffie samen met de verkoper je wensen aangeven. Je krijgt deskundig advies. Er hangen standaard maatpakken die je wel even moet passen vanwege je lichaamscontouren zodat men een beeld van je krijgt. Je maten worden ook helemaal opgemeten. Daarna ga je, met eventueel meegebrachte familieleden/kennissen en de verkoper alles samenstellen. Je kunt kiezen uit een scala aan stoffen en kleuren voor het pak en de kwaliteit van de stof. Aangaande de voering voor het maatpak is er tevens een enorme keuze aan kleuren en desgewenste printjes. De breedte van de revers kun je ook kiezen. De een houdt van smal, de ander juist van breed. Wil je één of twee slippen aan de achterkant van het colbert? Niet onbelangrijk zijn de knopen. Van klein tot juist robuust, misschien kies je een zilver-of juist goudkleur. Uiteindelijk kies je zelfs je eigen stiksel voor het pak. Wil je dezelfde kleur stiksel als de kleur van het pak of juist iets opvallends? Alles is mogelijk.   

Totaalplaatje

Met alleen dat maatpak voor heren ben je er natuurlijk niet. Het geheel is nog niet af. Zo'n mooi pak siert je pas wanneer je hieronder ook een mooi bijpassend overhemd op maat draagt in een kleur naar wens en niet te vergeten een in het oog springende, al dan niet kleurrijke stropdas voor de finishing touch. De broek krijgt nog een mooier aanzien wanneer deze gedragen wordt met een prachtige ceintuur op maat. Je bent pas helemaal een plaatje naast je aanstaande echtgenote wanneer je onder het maatpak de juiste schoenen draagt. De kosten voor diverse maatpakken zijn heel verschillend. De nog samen te stellen maatpakken zijn over het algemeen iets prijziger doordat er meer werk aan te pas komt maar dan heb je wel helemaal je eigen wensen bij elkaar. Je zult er zeker nog jaren plezier aan beleven.